Alla inlägg den 14 januari 2013

Av Ämmäh - 14 januari 2013 16:25

Jag är inte som dom andra barnen. Detta insåg jag såklart för länge sen, men tänkte lite på det nu.

Jag dricker inte alkohol. Jag varken röker eller snusar. Jag ser inte anledningen till någon av dessa saker.
Krogen är jag inte särskilt förtjust i, gick itne dit förrän ett halvår ungefär efter att jag fyllde arton. Det har inte blivit fler gånger efter det. Men en hemmafest kan jag tänka mig att gå på. Dock är det jag helst vill göra på helgerna att sitta hemma i en fåtölj framför brasan med en bok och en kopp varm choklad.

Jag läser ut en bok på 423 sidor på en helg, börjar på fredag eftermiddag och är klar söndag strax efter middagen. Och då hinner jag ändå med andra saker också, som att baka bröd mellan nio på morgonen och tre på eftermiddagen en lördag.

Jag jobbar som biblioteksassistent och älskar det. Jag har ju flera tusen världar i samma rum! Och har jag gjort klart mina arbetsuppgifter för dagen så sätter jag mig antingen med en bok eller som nu, med en stickning. Den började jag med för ett par dagar sen men kom igång med den ordentligt idag. Tänkte göra ett par handledsvärmare för det är så förfärligt kallt här inne. En tjej kom in och sa "va, stickar du?" Jag tyckte att ja, något måste jag ju göra. Hon tyckte det var coolt och fortsatte fråga saker.
Flera barn har frågat mig om mina dreads. Och så har dom frågat om jag har barn. När jag sa nej blev frågan "jaha.. ehm..... Hur gammal är du?" Jag antar att hon tyckte att jobbar man så är man gammal och ska ha barn, eller något sånt. Jag vet inte. Hon verkade förvånad när jag sa nitton i alla fall.

Nej nu försvann jag från ämnet. Men det är kanske inte så konstigt när man inte kan sova på nätterna, tröttheten tar överhanden...
Nej, nu ska jag fortsätta på min stickning, slutar jobbet om 25 minuter och sen ska jag på möte.


Bilder kommer inte på fråga i mina inlägg ett tag framöver, måste bestämma om jag ska laga min dator elelr köpa en ny, och det beslutet kan ta ett tag. Fram till dess är jag fast med jobbdatorn och mammas bärbara hemma.


 

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2013 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Blogkeen

muppetdoll

Ovido - Quiz & Flashcards