Alla inlägg under november 2011

Av Ämmäh - 19 november 2011 19:51

Av Ämmäh - 18 november 2011 09:14

Min eländiga hosta har inte lagt sig. Det betyder att jag inte tar mig till Sundsvall ikväll.
Min underbara pojke har jag inte träffat på två veckor nu, och vi insåg att det tidigaste vi kommer ha möjlighet att träffas nästa gång är om 6 veckor.

Jag var väldigt inne på att få fara ikväll. Allt är packat och färdigt. Så vaknar jag imorse och hela världen föll ihop. Jag vet, det är en överdrift. Men inte för mig. Det var länge sen jag grät så mycket som jag gjorde imorse när jag insåg att jag inte kan fara. Jag är så less på min kropp som inte gör annat än förstör för mig. Immunförsvaret är så lågt så det finns inte. Och när jag blir sjuk så håller det i sig.
Man kan tycka att jag borde vara frisk efter att ha legat hemma i två veckor, men icke. Självklart ska min jävla kropp förstöra just den helg jag sett fram emot så länge. Helvete. Jag orkar inte mer. Jag hoppas verkligen att dom lyckas komma på vad som är fel med mig så jag kan få börja leva igen. Det här är bara drygt. 

Av Ämmäh - 17 november 2011 13:52

Har fortfarande inte fått något svar från vårdcentralen. Jag vet inte om jag ska tolka det som att dom inte har hittat något eller om dom bara inte är klara med testerna än. Jag hoppas på det första. Hostar inte alls lika mycket längre och har ju ingen feber och så. Borde klara av att fara till skolan imorgon. Och klarar jag skolan så far jag också till Sundsvall imorgon kväll på UNF-läger. Min älskade pojke ska även han dit, så jag blir verkligen ledsen om jag inte kan fara.
En helg utanför stan känns helt rätt efter att inte ens gått utanför dörren på huset på två veckor, behöver verkligen komma så långt ifrån min familj som möjligt. Inte för att jag inte tycker om dom, tvärtom så älskar jag dom av hela mitt hjärta. Men det blir lite jobbigt när man är helt ensam hela dagarna och dom enda man träffar på kvällarna är familjen. Som jag sa till min far, jag behöver lite social stimulans. Och var får man det bättre än bland massa UNFare?
Så jag håller tummarna för att jag kan åka.


Galet snygg var man... fast nä.

Av Ämmäh - 14 november 2011 15:07

Ha nu kommit hem från mitt läkarbesök. Tog tester om jag har mykoplasma men får inte svar förrän om typ tre dagar eller så. Dock tyckte han att jag skulle vara hemma i alla fall ett par dagar till.

Sen om yrseln. Han hittade inget fel i mina öron (där balanssinnet sitter) men han tyckte det skulle utredas vidare eftersom det är ett sånt problem med balansen och yrseln så jag ska få kallelse till neurologen. Han sa också att dom kanske skulle röntga huvudet. Det känns lite.. läskigt.. Menmen, allt för att må bra! Äntligen på gång, har tagit alldeles för lång tid att boka tid hos en läkare, men bättre sent är aldrig!


 

Foto på foto. Vad kan jag ha varit här.... Elva kanske?

Av Ämmäh - 14 november 2011 12:09

Igår ville inte min dator längre. Den bluescreenade och sen när jag skulle slå igång den igen så ville den helt enkelt inte. Så min kära far tar den till teknikerna idag då jag fortfarande är sjuk. Och jag är fast med hans gamla Mac. Missuppfatta mig rätt, jag älskar Mac. Men den här är så gammal så den är segare än min (!).
Men det är verkligen extremt underhållande att hitta all musik jag lyssnade på i högstadiet. Väldigt mycket är samma som nu, men också mycket annat. Och alla bilder! Herregud, det här är verkligen underhållande. 

Slänger upp lite bilder bara för att jag kan. Som sagt, dom är gamla så ha lite överseende med att dom är hemska.


               



Vissa av dessa är från 2006... Jag var väldigt ego redan då. Egopics ftw!

Är dock glad att jag inte har dom där glasögonen längre. Passade väl då, men är glad att jag gjorde valet att byta xD
Bilderna med tunna bågar är innan åttan i alla fall, för då bytte jag till tjockare bågar. Herre gud, värsta livshistorian. Anyways, så länge jag inte har min egen dator blir det väl gamla bilder som gånger jag känner för att lägga in. Förhoppningsvis får jag dock tillbaka min imorgon. Håller tummarna för det i alla fall.

Nej nu ska jag se om jag får lite psykologi gjort innan jag ska till vårdcentralen! Ciao.

Av Ämmäh - 13 november 2011 01:47

Det här sitter jag och kollar på på nätterna. Kanske vettigare att sova så man orkar stå imorn? Nej. En gång till.


Av Ämmäh - 12 november 2011 12:28

Som vanligt är jag duktig på att blanda ihop dagar.
Var bombsäker på att fars dag var nästa vecka och att jag därmed inte skulle vara hemma.
Min mor påminde mig igår om att det är imorgon, alltså kommer jag vara hemma.
Så idag blir det städa så det är fint hemma och köpa ingredienser till tårta så min far får en fin fars dag. Frukost på sängen ska han få också. Jag är en så snäll dotter. Undrar om jag kan få upp min bror och hjälpa mig med frukosten? Tveksamt. Men man kan alltid hoppas. 
Nej, nu ska jag sätta igång med städningen! Smell yah later!


Ja, det är jag. Många, många år sen. Men fortfarande jag.   

Av Ämmäh - 11 november 2011 14:14

Har nu bokat en tid med läkare på måndag halv två. Hoppas dom kan göra något så jag slipper gå runt och må dåligt.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< November 2011 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Blogkeen

muppetdoll

Ovido - Quiz & Flashcards