Alla inlägg under december 2011

Av Ämmäh - 17 december 2011 15:43

...är man lite baknykter. Eller, kände mig lite såhär redan igår, men idag är det typ jobbigt på riktigt. Huvudet dunkar och det är vatten och chips som står på menyn för dagen. 
Men festen igår var helt underbar, och jag var itne ensam nykter. Hon som höll i festen (som för övrigt hölls i ett bönehus) höll sig också nykter, så det var ju skönt. Och hennes föräldrar ställde upp och körde till och från bussen så man slapp gå i kylan, massa creds till dom!
Är verkligen glad att jag, trots trötthet,lätt förkylning och lite huvudvärk faktiskt tog mig iväg. Det tog ett tag att komma igång, men det var verkligen galet kul. Måste börja komma ut mer. Sluta säga "neeej jag orkar inte" när syster kommer med sina förslag. 
Och nu sitter jag i syster och Filips säng och ska försöka plugga lite för vi har religion som ska in på måndag. Spännande spännande.


   

Av Ämmäh - 16 december 2011 12:18

Sitter och väntar på elva-tid och håller på att somna. Dock verkar det som att det inte blir någon då vi börjar nu och ingen är här.
Fest ikväll och är lite för trött för detta men piggnar nog till när jag väl är där, får ta en power-nap på vägen dit, busstiden är på en och en halv timme så det går nog bra. Är verkligen på tiden att man tar sig iväg och träffar lite folk. Sen ska jag vara hos syster hela helgen, blir awesome.

Om två veckor är jag i Mölnlycke och får träffa min fina pojke igen. Längtar verkligen. Saknaden har gått över i längtan. Känns bra.


 

Av Ämmäh - 15 december 2011 13:12

Ledig idag. Tror jag. Hoppas på att jag inte hade något block, annars får jag frånvaro. Aja. Fock i alla fall lite pluggtid om inte annat.
Fast för tillfället sitter jag och virkar dreads. Men har en riktigt jävlig en mitt bak som verkligen inte vill bli som den ska! Envisa helvete... Jag som ska på fest imorgon och vill ha fina dreads då (aka kunna ha dom utsläppta utan att dom ser förjävliga ut). Aja, den sitter i alla fall som sagt mitt bak, alltså under några andra... Så det får väl gå ändå...
Nu ska jag virka färdigt sen äta frukost innan det bär av mot stan och Nicole!


   

Av Ämmäh - 14 december 2011 20:27

Den varma känslan är så underbart skön, men samtidigt fylld med skam.


 

Av Ämmäh - 14 december 2011 09:33

Funderar på om jag ska fara på metaltown 2012.

Var ju där i år och det var helt underbart! 

Nästa år ska Marilyn Manson dit och jag struntar i vad dom flesta tycker, jag gillar hans musik och lyssnade jättemycket på honom för ett par år sedan och blev grymt sur när jag inte kunde se honom 2009. Så känner att jag kommer ångra mig om jag inte far.
Han inget jättestort intresse av dom andra banden som släppts nu, även om det skulle vara kul att se till exempel Lamb of God, så funderar på om det verkligen är värt pengarna... Men å andra sidan så dyker det säkert upp fler band jag vill se. Brukar vara så, och då kan det ju vara värt det. Speciellt som boende inte kommer kosta något.... Hm.. Får fundera på det där, kommer ändå inte kunna beställa någon biljett förrän efter nyår så har ett tag kvar att fundera.
Sen var det ju det där med sällskap...
Någon som vill åka med?


   

Av Ämmäh - 13 december 2011 16:46

Idag var det lucia och jag ver med i skolans luciatåg. Och det var inte ett litet luciatåg. Fyra musikklasser och så pluskören så vi var ganska många. Typ 150 pers.

Det var två tåg då det var många som skulle kolla och alla inte får plats i Valhalla samtidigt. 
I alla fall, det var att vara på skolan, ombytt och klar att sjunga upp klockan sju imorse. Vi hade under båda föreställningarna lärare beredda med vattenhinkar och handdukar och så ifall olyckan skulle vara framme med tanke på så mycket ljus vi hade. Sen så blev det ju rätt syrefattigt också, så det var dom också där för, att rädda dom som höll på att svimma/svimmade, och det var väl tur, för det hände!
Under första var dom fyra, eller fler kanske... höll inte räkningen, men såg själv två och hörde en duns... Och under andra hörde jag ryktas om femton. Stod själv och vinglade lite, men då jag har lite luciatågsvana från grundskolan kan jag tricken för att hålla mig vaken. Är lite för envis också för att däcka.
Men det blev två fina tåg ändå och jag är så glad att jag fick chansen att gå i år.

Och är verkligen överlycklig att min pykologilärare är förstående. Hon sa att vi som var med i luciatåget inte behöver komma och göra provet idag, vi får göra det på fredag istället då vi förmodligen är väldigt trötta och utmattade efter en så lång dag. Och tur det, för jag höll på att somna så fort jag satte mig ner hos frisören (syster skulle klippa sig).

Men! Nu ska jag ägna mig åt min nyklippta systeryster.
Slänger in en bild på oss två som tärnor och en video på tåget.
Det är slutet på "Sankta lucia" sen kommer "Goder morgon i denna sal" 
Bilden är usel men ljudkvalitén är helt okej.

Enjoy!





   

Av Ämmäh - 12 december 2011 17:08

Min syster och jag är inte som dom andra barnen.

Vi satt på UMO och fikade bullar och julmust, mycket mysigt.

Och nu sitter vi i min säng och tittar på Betnér, väldigt intressant.

nu ska jag återgå till att slökolla på det och småskriva lite på mitt CV.


 

Av Ämmäh - 11 december 2011 19:54

Har prov i islam imorgon på religionen. Känner att det är ig på gång.

Visst, jag får skylla mig själv lite grann, jag kunde ha börjat plugga tidigare, läst i boken mer, gjort frågorna fler gånger. Men jag tänker skylla mest på min lärare, som tycker det är viktigare att se en film som har med det vi ska hålla på med efter islam att göra istället för att förbereda oss inför provet. Typ låta oss diskutera och så. Gå igenom lite mer än vad hon gjort.
Ni tänker säkert "men hon har ju uppenbarligen gått igenom det!"
Ja, det har hon. Men dålig lärare som hon är så har hon inte lärt oss något alls, hon har bara svamlat om allt och inget och spaceat ut från det egentliga ämnet. 
När vi sen ber henne att få diskutera och gå igenom frågorna i boken och läsa i boken på lektionstid (istället för att se en film som inte har något med saken att göra) så blir hon bitchig. Även fast man ber snällt. Hon bitchar emot som satan. 

Så det blir nog omprov för min del, för klara provet imorgon, det lär jag inte göra.

Har åtminstone luciarep efter provet så får något att se fram emot och som muntrar upp mig efter.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Blogkeen

muppetdoll

Ovido - Quiz & Flashcards