Alla inlägg under mars 2010

Av Ämmäh - 15 mars 2010 19:15

Bestämde mig för att gå ner och städa mitt skrivbord, nu när jag ändå inte har några läxor. Och vad händer? Jo, jag tar datorn och sätter mig på golvet istället.
Ni förstår, jag har hamnat på golvet inte bara för att det är oerhört bekvämt att sitta där. Utan också för att mitt skrivbord är överfullt. Min ordning heter "allt ligger överst" och har funkat bra ett tag. Fram till jag har börjat få såna extrema problem med ryggen att jag ibland inte kan stå upp. Ska gå till sjukgymnast och så vidare, men det finns ju saker man kan förbättra utan en sån också. Till exempel sitta bra när man sitter vi datorn. Så, ska fixa skrivbordet och sen börja sitta där med datorn.

Ja. Idag. Så började våran projektvecka. Extremt ont i halsen, men det gick att sjunga runt det med bröströsten. Men i falsett gick det åt helvete, och jag tappade melodin helt på ett ställe... Så, bara att repa sig till imorgon och köra igen då! Men dom andra sjunger fint i alla fall, och det är bra^^

Visstja! Såg ett sjukt intressant program på lovet... Om bebisar.
Dom är totally awesome, har så många instinkter som sen försvinner när dom lär sig nya saker. Som till exempel ett barn på typ en till två månader förstår vad typ alla säger, oavsett vilket språk personen i fråga pratar på, men den förmågan har försvunnit typ helt när barnet kommit upp i 6 månaders ålder. Då har det tydligen lärt sig att fokusera på sitt hemspråk. Åh, jag började bara älska barn ännu mer efter det programmet! dom är verkligen helt otroliga.

Nej, nu ska jag fortätta mobba Adrian för att han bröt min nagel med en trumpinne!


Bye cruel world!

Av Ämmäh - 14 mars 2010 22:30

Vi gillar att jag lyckades blir sjuk.
Förkyld dessutom!
Och en förkylning som satte sig på halsen också...
Från och med imorgon måste jag sjunga i princip hela dagarna i fyra dagar!
Och ljust dessutom!
Hemska tider....
Det blir att knarka vitaminer och te hela dagarna.
Vi gillar att mina föräldrar är på mig om regelbundna måltider.
6 gånger om dagen. Ovant = jag börjar må dåligt.
Vi gillar att skolan börjar.
Gå upp tidigt på dagarna och jobba kväll på grund av projektet...

Vi gillar.... Eller inte?



Bye cruel world!

Av Ämmäh - 14 mars 2010 14:45

Jag är inne i en dålig skrivperiod känner jag
Men ska väl ändå försöka berätta lite om mit lov i alla fall^^
Skrev lite för några dagar sen, men nu går vi in lite mer grundligt på det hela : D
Ingen kommer orka läsa :]

Lovet började ju då på fredag efter skolan vecka 9. Bara det att jag var inte på skolan! Jag var i Kassjö och körde skoter och fick då veta att jag fick skoterkortet. Förarbeviset skulle dimpa ner i brevlådan på onsdagen.
Fredag kväll satt jag hemma och hade träningsvärk då en av tjejerna råkade köra fast och vi fick gräva upp henne.
Lördag... Jag sov till två på eftermiddagen eller nåt. Min bror skulle spela på HoM så vi kunde inte åka till stugan den dagen. Gick runt hemma hela dagen och gjorde inte så mycket. Satt med föräldrarna och såg melodifestivalen på kvällen, ingen höjdare precis. Hur fan kan man skicka vidare Pernilla Wahlgren?! Svenska folket litas INTE på. 
På söndagen blev det äntligen dags att fara till stugan i Saxnäs. Jag hade med mig min söta lilla vän Jojje och min bror hade med sig en kompis han med. Eftersom vi var så många så fick min älskade mor ta bussen. Vi satt ihopträngda i farmor och farfars lilla trånga bil, då våran bil har trasigt hjullager och pappa vågar då inte köra den långa sträckan på dåliga vägar. Tänk om hjulet skulle falla av?
På kvällen gjorde vi inte så mycket. Bar madrasser och bäddade sängar. Satte oss och tittade lite på TV med dålig mottagning.
Måndag. Vi skulle fara på Nalovardo och åka skidor, men det blåste sjukt mycket. Wille och Max bestämde sig för att åka ändå, och jag och Jojje hakade på in till Sorsele så vi kunde köpa godis (hehe, tjockisar). Det hände inte så mycket mer. Vi satt i stugan hela dagen och höll på med lite småsaker.
Tisdag. Nalovardo! Jag och Jojje hade bestämt oss för att lära oss åka snowboard. Jag kände mig peppad, tills jag insåg hur svårt det var att åka lift! Första gången klarade jag tre stolpar. Sen fick jag åka ner. När Jojje väl fick hjälp att sätta fast liften som den skulle sitta så klarade hon sig ändå upp. Nästa gång jag skulle prova klarade jag knappt en stolpe. Jag är värdelös, och gav upp. Satt nere vid liften i yp 40 minuter och väntade på att hon skulle ta sig ner. Efter lunchen hyrde vi skidor och åkte slalom från toppen resten av dagen. Snowboard är inte min grej.
Onsdag minns jag inte riktigt... i tänkte fara ut på skoterutflykt, men vädret var opålitligt så vi stannade i stugan och grillade på gården istället. Sen var det inte så mycket mer. Sitta inne och spela kort. Snön rasade från ena huset ner på vägen, så vi fick ut och skotta, Jojje och jag.
Torsdag var vädret mer pålitligt så vi for iväg med skotern. Vi hade dock lite problem. 6 personer och en skoter. Den andra bestämde sig för att gå sönder. Så, mamma åkte längdskidor, pappa körde skotern, jag åkte bakom pappa. Jojje satt på släden och höll i väskan med grejer och Wille och Max tolkade bakom på slalomskidor. Det löste sig ju riktigt bra tillslut. Vi kommer fram till Gengon (stavning...?) och pojkarna börjar skotta upp en grillplats åt oss. Fanns bara två spadar, så vi andra satt och tittade på. Mycket mysig utflykt, skönt att komma ut lite när det äntligen blev bra väder! Vi for hem på samma sätt som vi for dit och det gick bra den vägen också.
Skotern som hade gått sönder var min älskade far väldigt sur på. Först hade han tänkt ta hem den och meka hemma, men han gav upp den idén och skulle ta den till skotermekanikern i Blattnicksele. Han hade bara problem att få uppden på släpvagnen, då den vägrade starta. Det ledde till att jag fick gå ut och hjälpa honom dra upp skoterjäveln på släpvagnen. Efter många om och men kom vi på hur vi skulle göra, och fick upp den på släpet. Sen var det bara att surra fast och fara iväg till Blattnicksele. Jag och Jojje hängde med, vi kände för att köpa godis (igen), så då gjorde vi det. Torsdag kväll var jag alltså ganska slutkörd efter skottning och skoterlyft och så vidare. Halvdöd runt tio xD
Fredag var det dags att packa ihop allt och fara hem. Vi drog ner madrasserna igen och la dom på rätt plats, dammsög hela stället och gjorde det fint. Vi for runt halv tre, så mamma skulle hinna med bussen från Blattnicksele klockan tre. Vi var hemma runt halv sju på kvällen och skulle hämta mamma på bussen sju. Sen for vi och köpte sushi, sen hem och äta. Halvdöd runt tio igen.
Igår for jag på träning. Trodde jag. Jag kom dit vanlig tid, och det var tomt! Enligt schemat på dörren började det tydligen två timmar senare. Då var det inte värt, och jag for till Anneli istället, gick med henne och sålde aftonbladet. Sen for vi in till stan för jag skulle köpa lite saker, bland annat ett linne till projektet. Tyvärr var det för litet, och jag slet bort lappen, så jag kan inte lämna tillbaka det..... Bara att bli smalare helt enkelt! : D
Sen skulle vi på 50årsfest! Tråkigare tillställning tror jag inte jag har varit på. tröttnade och skrev till Jenny, som inte var hemma. Till Caao, som inte läste smset förrän i morse, och tillslut till Nicole. Hon var hos Paula, men jag fick komma dit (lycka!). Tog bussen till röbäck och Nicole mötte mig vid bussen. Vi gick en snabbis till Ewa och tittade på valparna, en dag gamla. Gud så söta!!!
Sen gick vi vidare till Paula. Jag kommer dit och inser att det var ganska mycket folk där. Paula hade fyllt år, och fått en äppeltelefon.
"Hallå i äpplet!"
Vi skrek och skrattade och dansade runt och sjöng. Vi såg melodifestivalen och belv glada så fort Salem al Fakir fick poäng. När sen Anna Bergendahl vann var det ett stort besviket "NEEEEEJ!!!" som skreks ut av sju tjejer i en soffa. Jag litar inte på svenska folket. Jag kommer tydligen aldrig få vara stolt över mitt land, av någon anledning alls! Inte ens att svenska folket har någorlunda musiksmak. Hemska tider.
I alla fall. Efter den stora besvikelsen satte vi oss på golvet/dansade runt och pratade och höll på. Stackars Paulas grannar! Jag blev hämtad runt halv tolv och la mig så fort jag kom hem.
Imorse vaknade jag flera gånger, men gick inte upp förrän tolv nån gång. Käkade frukost och såg på familjen annorunda. Jag skulle verkligen vilja ha en stor familj! Det verkar så sjukt mysigt.
Farmor och farfar kom förbi en snabbis, så var lite social med dom. Sen gick jag ner och började städa, tog en paus för datorn och nu sitter jag här och skriver.

Ganska händelserikt lov måste jag säga, även om det inte kändes så förut^^
Nej, nu ska jag återgå till städningen!

Bye cruel world!

Av Ämmäh - 10 mars 2010 18:45

LOV!
Vi gillar lov!
Vi gillar stugan
Och vi gillar Jojje!
Därför äger det här lovet
Vi har varit i slalombacken och åkt störtlopp från toppen
Vi har vart ute och bränt på skotern
Vi har suttit på loftet (där vi för övrigt sover) och bara allmänt existerat
Fick låna internet av min älskade far nu så jag och Jojje fick kolla mejl osv ^^
Detta lov är ett av dom bästa!

Nu ska jag snart lämna över datorn till Jojje så hon också får kolla saker^^

Bye cruel world!

Av Ämmäh - 7 mars 2010 02:15

Klockan är snart kvart över två och jag är fortfarande vaken..
Varför?
För jag är inte trött!
Jag blir inte trött....
Vad i helvete är det med mig O.O
Jag tror fan jag är sjuk....
Det är för varmt och för kallt om vartannat...
Jag sov jättmycket förra natten.... men det behövdes...
Jag behöver fortfarande sova....
Men jag kan inte...
Ursch....
Vi drar till stugan om åtta timmar
Jag vill gärna vara utsövd då...
Men det kommer jag nog knappast vara.....
Jag har ont i hela kroppen efter skoterkörningen
Hej otränad
Nu ska vi ut å bränn somfan
Om vi inte sover istället
Jojje och jag ska sova på loftet
Hej ont i ryggen
Linus har inte varit på msn på evigheter
Jag saknar att prata med honom
Jag kommer inte få träffa syster eller Nicole på typ hela lovet
Och jag kommer självklart missa Linnea när hon är här för jag är bortrest
Helvete
Inget går som jag vill...
Tre timmar i bil imorn...
Hallelujah..
Nej
Nu ska jag försöka sova


Bye cruel world!

Av Ämmäh - 5 mars 2010 17:15

Jag har varit EXTREMT dålig på att uppdatera
Men det har hänt så mycket
Hela den här veckan har jag gått skoterkurs på kvällarna, skrev teoriprov igår och körde idag
EMILIA HAR SKOTERKORT NU *duktig*
Har väl inte hänt så mycket annat...
JO
Var hos skolsyster på återbesök, och hon klagar på mina matvanor
Ska nu äta tre gånger så mycket som jag brukar.... Kommer verkligen behöva ta det ett steg i taget!
Ska tillbaka dit igen.. Hon ville kolla hur det går för mig med allt
Sen har det verkligen inte hänt mycket... Sportlov nu, kommer fara iväg till stugan med familjen och min Jojje och Willes Max. Kommer nog bli awesome^^ Nu när jag får köra skoter lagligt 8D
Ska även lära mig åka snowboard(!)
Mycket nytt i år^^
Så kommer inte blogga på en vecka igen.... Eftersom det inte existerar internet i stugan : D
Det är så underbart skönt att vara utan internet :]
Ligga och läsa eller åka pulka i backen <3

Visstja! Har börjat se en serie nu.. Bara för jag har för lite att göra xD
The secret life of the American teenager
Handlar om nån tjej som blir gravid typ... Mycket fin serie i alla fall^^
Ska avsluta detta inlägg nu och se nästa avsnitt :]

Kyss och smek, valfri lek


Bye cruel world!

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Blogkeen

muppetdoll

Ovido - Quiz & Flashcards