Alla inlägg under december 2010

Av Ämmäh - 24 december 2010 20:15

Idag är det ju som bekant julafton. Och vi ger små presenter till nära och kära. Frågan är bara hur lika kusiner tänker?

En av mina mostrar har en dotter och en son som är ett år yngre än mig och min bror och vi bor i samma stad. Eftersom vi är samma ålder och bor på i princip samma ställe har vi blivit ihopfösta sen vi var små. Och det resulterar i läskiga julaftnar.

Min flickkusin *som är ett år yngre än mig* fick en exakt likadan klocka av sin yngre bror som jag fick av min yngre bror. Enda skillnaden var färgen. Båda våra bröder fick av oss varsin parfym av oss.

Det läskiga var att vi inte pratat ihop oss. Vi skulle inte ens ge julklappar mellan familjerna i år, utan vi märkte det när vi satt och såg kalle anka. Både min kära kusin Josefin och jag flippade ur ganska ordentligt.

Så går det om man blir ihopfösta hela livet.

Av Ämmäh - 24 december 2010 00:45

Något jag ångrar... Jaaadu.. Det är en jävla massa. Men mest av allt ångrar jag allt jag gjort i mitt kärleksliv. Satan vad jag faller för fel personer jämt.

Ja, det är vad jag ångrar. Längre inlägg än så får ni inte.

Merry fucking christmas.

:3

Av Ämmäh - 23 december 2010 19:36

Detta är en bild på mig som Betty (Anton Nässlin) har photoshopat.


 

Av Ämmäh - 23 december 2010 13:30

Min kärlek? Min kärlek på vilket sätt? För hela det här med "the love of my life" eller något åt det hållet har inte hänt än. Tvivlar på att det någonsin kommer hända. Så. Vi tar väl en annan sorts kärlek kanske? Typ min aldrig sinande kärlek till..... Sushi? Eller kanske att jag kärlekar min syster massor? Eller att det är kärlek till mina vänner som driver mig till att göra dom konstigaste saker?

Nej, min kärlek var ett svårt ämne, så jag slutar med det, här och nu.

Av Ämmäh - 22 december 2010 13:15

Mitt bästa minne?

Det är alldeles för många. Bland annat det jag skrev om på ögonblicksdagen. Sen massor med min syster, till exempel den gången vi klädde oss i lolitakläder och gick ut och fotade. Eller. Alla gånger vi gått ut och fotat har varit helt underbara. Bara vi två och en kamera.

Sen har vi den underbara kvällen jag var hos Anneli. På kvällen gick vi ut på en promenad som slutade på en brygga där vi hade en underbar kväll. Vi skreksjöng smoke on the water och sen när vi gick tillbaka var det så mörkt att minsta lilla skrämde oss. Underbart.

Sen har vi medeltidsveckan med min fru. Det var helt underbart att springa runt på gotland i medeltida kläder. Görs gärna om.

Där har vi några av mina bästa minnen.

Av Ämmäh - 21 december 2010 22:50

Haha, intressant ämne.

Jag måste erkänna att min första kyss faktiskt var i lågstadiet, tror det var i tvåan. Och nu tänker ni säkert "det var bara en liten oskyldig puss på sidan av munnen" men nej. Det var faktiskt en riktig kyss med tunga och allt. Fast räknar den knappt ändå.

Annars måste det väl varit med en jag var tillsammans med när jag gick i åttan. Och det ångrar jag så in i helvete. Satan vilken ful filur han var, och då syftar jag på beteendet.

Jaa, så.. första kyssen, jag var ganska ung. Lol.

Av Ämmäh - 20 december 2010 22:45

Drömmar?

Drömmar som i vad jag drömmer om nätterna eller mina drömmar för framtiden?

Båda är svåra att svara på..

På nätterna drömmer jag så otroligt konstiga saker så vi inte ens ska nämna vad det handlar om.

Mina drömmar för framtiden är så enkla. Jag vill leva lyckligt med en liten familj och ha ett bra jobb och kunna ge mina barn en bra uppväxt.

Oj så intressant mitt liv verkar vara. Eller inte.

Av Ämmäh - 19 december 2010 15:27

Ska jag berätta det igen? Okej.


Gick i pyjamas fram till typ två nån gång och nu vandrar jag runt i haremsbyxor och ett svart linne och rosa sockar med grodor på ^^ Hej slappardag.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Blogkeen

muppetdoll

Ovido - Quiz & Flashcards