Alla inlägg under december 2010

Av Ämmäh - 19 december 2010 01:56

Det här är an cafe. Eller var an cafe. Nu är inte Bou med längre, utan två andra. Menmen. Det var bland annat deras musik som räddade mig under högstadiet, och jag kommer alltid älska dom.





Av Ämmäh - 19 december 2010 00:26

Satt på busse på väg hem från min underbaraste Nicole. Satt och tittade på den fallande snön när en intressant tanke dök upp i mitt huvud. Tänk om alla snöflingor skulle attackera? Dom skulle kunna ta över världen, på riktigt. Ganska awesome ändå.

Av Ämmäh - 18 december 2010 00:30

Den här veckan.... Har varit lite upp och ner.

Men vi lekte med band in a box igår, det var kul. Sen julgård på midgård igår, det var också kul. Nicole igår, det var underbart. Men allt det händer igår, det var ju veckan vi skulle prata om...

I veckan har jag.... varit på skolan och lekt, som vanligt. Och varje kväll sitter jag *som alla andra* vid datorn och töntar mig. Men skriver även med världens finaste ceasar. En flicka jag babblat med den senaste tiden, hon är massor med trevlig, bor bara extremt mycket för långt bort. Nu ska vi bara döda den som bestämmer busstiderna på söndagar så ska hon komma hit och hälsa på. Gillar våra planer!

Nä, nu känner jag att det är dags att dissa bloggen för dagen.

Oyasuminasai.

Av Ämmäh - 17 december 2010 00:15

Dagens ämne är alltså min väska..


Kan ju börja med att min väska är en kånken, älskar den <3

Så, vad finns i den? Till att börja med en såndär liggunderlag fast den är bara stor nog för rumpan... Den har varit i sen jag fick väskan i april. Sen har jag i princip alltid min dator med laddare, då det ska med till skolan. Nästan alltid en skönlitterär bok, ifall håltimmarna blir tråkiga. En kam finns också där i, vet inte varför. Sen mina p-piller, så jag slipper fara hem emellan om jag ska till någon... På sommaren har jag plånboken i också, och cykelnycklar. Ja, det är nog det jag har... inget mer jag kommer på nu i alla fall ^^

Av Ämmäh - 16 december 2010 21:41

Den som sa att diamanter är en flickas bästa vän har aldrig tagit en lång varmdusch.


Idag är det tydligen dags att berätta om mina syskon. Så då gör jag väl det.

Cirka tre veckor innan min tvåårsdag föddes min yngre bror. Han var det finaste som fanns "Lillam" hette han i mitt tvååriga huvud. Vi växte upp våra första fyra år tillsammans i samma rum, vilket ledde till sina tvister, men innerst inne älskar vi väl varandra, som dom flesta andra syskon. När vi blev äldre och vi flyttade ifrån vår trånga lägenhet fick vi varsit rum, men vi fortsatte retas och småbråka fram till för bara några år sedan. Nu är vi då femton och sjutton år gamla och bråkar i princip aldrig, och händer det är det bara småret över småsaker. Kort sagt kan jag väl säga att jag tycker om min bror.

Sen har vi min syster. Vi träffades första gången för ungefär tre år sedan. Vi började som vänner, och det har utvecklats till en så djup kärlek att vi nu benämner varandra syster. Vi har gått igenom ont och gott tillsammans, och vi står alltid vid varandras sida. (djupare info om henne finns under "min bästa vän")

Jah, det är mina syskon. En biologisk bror och en blodssyster.

Av Ämmäh - 15 december 2010 22:21

Kom just från musikklassernas julkonsert. Lika underbart varje år.


Dagens ämne; min klädsel.

Jag hade ett par lila haremsbyxor, helt underbara, helt klart en favorit. Ett rött linne och på det en svart t-shirt med rosa text. Sen en grå kofta jag kidnappat av min mor. Hade även mina nya tjocksockar som mormor har stickat. Det var väl allt.


Jag känner mig så extremt fjortis. Typ "och här kommer dagens outfit!" *sagt med överdriven wannabestockholmska*


Nu ska jag krypa ner i sängen med min syster. Hon och jag kommer för övrigt vara med i VK på fredag, bara för att vi kan.

Godnatt.

Av Ämmäh - 14 december 2010 13:22

Dåså.. Dagens ämne. Min tro.


Kan ju direkt börja med att jag anser att kristendomen är det dummaste påhitt som finns, så kristen är jag inte.

Jag tillhör inte heller islam, hinduismen eller buddhismen, dock är buddhismen ganska lockande. Jag är inte heller judinna. Så vad tror hon på, frågar ni er (eller inte). Jag är inte satanist heller, åtminstone inte än, då jag inte forskat så mycket i det. Vill veta vad jag ger mig in i.

Jag tror inte på att man som människa har en själ. Jag tror inte på kärleken, jag tror inte på krig. Jag tror inte att man lär sig vettiga saker i skolan, jag tror inte att människan i grunden är god.

Som slutsats kan man väl säga att jag inte har någon tro.

Av Ämmäh - 13 december 2010 13:00

Okej... Ett ögonblick.


Jag är så dålig på ögonblick, så väljer jag väljer väl en kväll. En av de många underbara kvällarna jag haft med Nicole.

Kommer inte ihåg allt i detalj, men jag hade följt henne hem från skolan tror jag det var. Hennes bror hade även han en kompis hemma. Jag och Nicole är lite som vi är, ganska intima med varandra, och det märkte ju då hennes brors kompis. Han kikade in i Nicoles rum och plötsligt hör vi honom skrika "aah! Det är två lesbos där inne!" Vilket slutar i en massa skratt och vi bestämde oss för att dra av oss alla kläder och lägga oss under täcket bara för att reta honom mer, då han kikade in nu och då.


Det är ett underbart minne, och jag kommer aldrig glömma det.

Älskar dig Nicole <3


 

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Blogkeen

muppetdoll

Ovido - Quiz & Flashcards