Alla inlägg under oktober 2012

Av Ämmäh - 6 oktober 2012 15:15

Day 55 - A picture of the last movie you saw in theaters.

 

Detta är jättesvårt då jag näst intill aldrig ser på bio, tycker inte riktigt om det. Folk prasslar och hostar och pratar och sparkar en i ryggen. För att inte tala om att blir man kissnödig kan man inte pausa och gå på toa, utan man måste antingen hålla sig eller försöka ta sig ut på ett smidigt sätt, missa en del av filmen och sen ta sig tillbaka till sin plats på ett smidigt sätt. Så jag dricker aldrig något inom tre timmar då jag ska på bio, så blir yr istället. 
Kort sagt; bio är inte min grej riktigt. Att komma ihåg vad jag såg senast är ännu värre. 

Men! Jag tänker räkna 3D-bion på Liseberg, och då var det denna;

 

 

 

Det var jättekul, såg den med min lillkusin som aldrig hade sett 3D förut och hon var galet fascinerad! Och så var den lagom lång och jättesöt. 

Kom på nu att den senaste jag tror jag såg på bio, en vanlig typ två timmar lång film, det var nog Alice in Wonderland, den med Johnny Depp, Alan Rickman, Helena Bonham Carter och Anne Hathaway och ännu fler av mina favoriter. Den 3Dn var inget bra. Har en tendens att bli yr av det och så kändes det knappt någon skillnad förrän vid sluttexterna. Hmpf. Blev yr i onödan där alltså!

Av Ämmäh - 5 oktober 2012 23:45

Day 54 - A picture of the one thing you would bring if you were stranded on a deserted island.

 

Hm... Tough one. 

Men nu ska vi se. 
Om jag blir strandad på en öde ö, så antar jag att skeppet jag reste med sjunkit, right? Såå... Då om jag flyter i land på en ö så måste ju, rent logiskt, även lite andra grejer flyta i land. Så jag skulle säkert ha något att kanske fixa skydd för natten av och liknande. 

 

Jag vet! Jag utgår från att jag var assistent i köket när mitt skepp skönk och då skulle jag ta med denna;

 

 

 

Kan jag bara ta med en enda grej som jag bestämmer att "denna måste jag ha!" så blir det en vass kniv. Min älskade iPod blir tyvärr lämnad, för hur ensam och deppig jag än känner mig utan musik, så överlever jag utan den. Kan ju alltid sjunga själv om det skulle vara så!
Men en kniv är rent livsnödvändigt. Man ska skära av saker när man bygger ett skydd, man kanske måste skydda sig, jaga... Allt det där. En yxa kanske är smartare egentligen men... En kniv är mer lätthanterad!

Av Ämmäh - 5 oktober 2012 18:00

Jag tycker bilar ser så mycket trevligare ut när det regnar. Jag menar, vindrutetorkarna! Är det bara jag som tänker på att det ser ut som att bilarna vinkar till varandra?
"Hejhej, hur är läget idag?"
"Jotack, det funkar, själv?"

"Jo det knallar och går! Vått väder vi har idag!"


Ja, något sånt låter det i mitt huvud på väg till och från jobbet när det regnar. Haha, vackert. 


Bjuder på någon korvig bild tagen i Photobooth


 


Mwiii!!
Update på leder;
Min handled och tumled gör fortfarande ont. Tummen är till och med värre än tidigare. Ska köpa stödgrejs och voltaren imorn, tror nämligen jag fått en infektion där. Hallalujah!
Är dessutom förkyld, och som vanligt gör då varenda led i kroppen extra ont. Wiiiee jag älskar min kropp! Fast nej. 


 

Av Ämmäh - 4 oktober 2012 21:30

Day 53 - A picture of someone you think is hot.

 

Är det svårt eller? Nej. Haha. 

Okej, ska jag vara ärlig är det faktiskt lite svårt. Meeeen...


Vi gör såhär;


 


Jag har flera extremsnygga vänner. Och det finns ju en del såna därna kändisar också som man kanske har lite av en crush på *heh*

Anneli är en av de hetaste vänner jag har, på alla sätt och vis!
Skulle vilja slänga in en bild på Linnea och Nicole också, men tyvärr har jag typ inga såna bilder. Skamligt! Måste skaffa mig en kamera och fota som en galen bäver!!


Nu; Sömn.

Av Ämmäh - 4 oktober 2012 16:08

Ibland är man bra klantig.

Vad har hon gjort nudå?
Jo, det ska jag visa;


 


Jag har lyckats skada min handled/tumme. 
Jag har en gammal skada i min handled som gör den känsligare så måste alltid vara försiktig med den annars får jag ont. För att toppa det så har jag självklart dåliga leder i allmänhet också, så när jag satte ner handen lite snett för några dagar sen fick jag grymt ont och fick ha handen lindad. Det verkade ha gått över dagen efter så har kört på som vanligt i ett par dagar, men idag blev det ett helvete igen, då jag lyft böcker väldigt mycket fram och tillbaka. Till råga på allt så ligger mycket vikt på leden precis där tummen går ihop med handen, så det gör galet ont för minsta lilla. Så fick sluta jobba tidigare idag för det gick inte att lyfta böcker längre! Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till imorgon då det är samma sak som ska göras igen, det mesta är registrerat så alla böcker ska nu bara flyttas runt så det är lätt att hitta och mina leder klarar inte riktigt det för tillfället, och vänster hand kan jag knappt använda, känner mig något handikappad....
Aja, ska gå och koka ris nu, det borde väl gå trots skadad hand?


 

Av Ämmäh - 3 oktober 2012 18:17

Day 52 - A picture of your favorite sport.

 

Känns som jag gjort denna? *kolla* Japp, det har jag. "Day 10 - A picture of your favorite sport or favorite athlete."

 

Så.. Hm... Ja, det har ju inte ändrats direkt! Meeen kan väl ta en annan bild bara!

 

 

 

Bågskytte!

Bara för att detta var en extremt kul bild så kidnappade jag den.

Av Ämmäh - 3 oktober 2012 18:04

Åh, vill verkligen fara och träna ikväll! Men har ont i halsen och då ska man ju inte anstränga sig, har jag fått lära mig. Så överväger att kanske stanna hemma. Men passet är ju inte förrän en och en halv timme, så kanske gått över då? Tveksamt, har hållit på sen igår... Men man kan alltid hoppas!


Var på Umo idag för har mått så jävla konstigt den senaste tiden, läkaren trodde det var hormonförändringar och sa åt mig att prata med en barnmorska om att byta piller. Så då gjorde jag det, äter nu nån som heter typ... Celeste? Något åt det hållet. Hoppas dom funkar, för dom är lite billigare än mina gamla! Höhö. 


 


Nu ska jag återgå till att tycka synd om mig själv för att jag alltid blir sjuk. 


 

Av Ämmäh - 2 oktober 2012 20:45

Day 51 - A picture of your dream car.

 

 

 

Något åt det hållet!

Vill ha en som jag målar själv och sen inreder till typ festivalbuss, så man gör så det går att sova och så där bak så har man bara framsätet kvar. Jag har stora planer!

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Blogkeen

muppetdoll

Ovido - Quiz & Flashcards